Long time no see!

Och så har det gått mer än ett år sedan jag sist skrev här inne, tiden har rusat iväg och jag har inte riktigt vetat vad jag ska göra med bloggen. Under detta 1 1/2 år som gått har vi hunnit få vår underbara dotter vid namn Clara och hon har redan hunnit bli 1 år och 5 månader. Hon är en energi stråle som lyser upp vardagen för oss. Jag har även hunnit börja jobba efter mammaledigheten men även hunnit säga upp mig för att vara hemmafru. Det är ett beslut vi tog tillsammans då sambon är borta onsdag och torsdag var vecka.
Vår lilla tjej har även varit på två underbara semestrar nere i Österrike och Italien.

Vad som kommer hända framöver är ett helt annat kapitel men även ett kapitel som jag inte kan skriva om då inte allt är på plats. Men förhoppningsvis blir det en stor flytt i 2015, en flytt som vi både längtar efter och även är lite skrämmande. 🙂

Min lilla tjej är just nu nere på förskolan där hon fortfarande går även om jag går hemma, men då hon är väldigt krävande och behöver leka av sig får hon vara där nere i några timmar var dag, hon älskar förskolan och jag älskar konceptet dem har här i danmark, dyrt Ja, men så värt pengarna.

Det var lite om vad som hänt och som det känns nu kommer jag säkert snart tillbaka med lite fler inlägg 🙂

IMG_5073IMG_5732

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s